Μετέωρα: Δημοτικός υπάλληλος επέστρεψε στη δουλειά μετά από 13 χρόνια – Πού είχε “εξαφανιστεί”

Διαβάζεται σε 1'
Μετέωρα: Δημοτικός υπάλληλος επέστρεψε στη δουλειά μετά από 13 χρόνια – Πού είχε “εξαφανιστεί”
INTIME

Υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων ο οποίος… αγνοούνταν από το μακρινό 2011! Ο ίδιος επέστρεψε 13 χρόνια και 3 μήνες έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει.

Δεκατρία χρόνια καθυστέρησε να πάει στην δουλειά του ένας δημοτικός υπάλληλος στα Μετέωρα, όπως διαπιστώθηκε από την δημοτική Αρχή που ανέλαβε τα καθήκοντά της πριν από έξι μήνες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το trikalavoice, μετά την ανάληψη των καθηκόντων την 1η Ιανουαρίου, ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος διαπίστωσε πως υπήρχαν ορισμένοι εργαζόμενοι του Δήμου που δεν ήταν συνεπείς.

Κατόπιν εντολής δημάρχου επέστρεψαν όλοι στις θέσεις, με τον ίδιο να πραγματοποιεί αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που επέστρεψαν ήταν ένας υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011! Ο ίδιος επέστρεψε 13 χρόνια και 3 μήνες έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει.

“Δεν παίζουμε εδώ” λέει ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος “είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα