Μητσοτάκης για την απώλεια του Αρχιπυροσβέστη: “Η Πολιτεία θα βρεθεί συμπαραστάτης στην οικογένειά του”

Μητσοτάκης για την απώλεια του Αρχιπυροσβέστη: “Η Πολιτεία θα βρεθεί συμπαραστάτης στην οικογένειά του”
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρωθυπουργός έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αρχιπυροσβέστη, που έχασε τη ζωή του στον Έβρο, εν ώρα καθήκοντος.

“Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη” ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, για την απώλεια εν ώρα καθήκοντος, του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι “η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία” και εξέφρασε “την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια” του άτυχου αρχιπυροσβέστη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας.

O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα