Ν. Ιωνία: Στενεύει ο κλοιός γύρω από την συμμορία “L”

Ν. Ιωνία: Στενεύει ο κλοιός γύρω από την συμμορία “L”
Εικόνα έξω από την καφετέρια που σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία eurokinissi

Επαφές για το ενδεχόμενο παράδοσης της συμμορίας "L" έχουν ξεκινήσει δικηγόροι. Οι δράστες έχουν απασχολήσει τις Αρχές για πλήθος παράνομων πράξεων και κυρίως για ναρκωτικά και "προστασία".

Δύσκολη έχει κάνει την ζωή των μελών της συμμορίας των Αλβανών κακοποιών, γνωστής ως συμμορίας “L”, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αφού από νωρίς έχει φροντίσει να σφραγίσει όσο το δυνατό τις δυνατότητες διαφυγής τους, ενώ είναι συνεχείς οι επισκέψεις και οι πιέσεις στα στέκια τους για να τους ξετρυπώσουν από τα πιθανά κρησφύγετά τους.

Αυτό κάνει παράλληλα σχεδόν αδύνατη και την συνέχιση της παράνομης δραστηριότητά τους και όσο περνούν οι ημέρες που «λουφάζουν» τόσο βρίσκονται εκτός πιάτσας.

Άλλωστε πρόκειται στην συντριπτική τους πλειονότητα για σεσημασμένους και γνωστούς των Αρχών και σύντομα έχουν καταφέρει οι έμπειροι αστυνομικοί να τους ταυτοποιήσουν.

Ο κλοιός της Αστυνομίας έχει στενέψει ανυπόφορα γύρω τους και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη τουλάχιστον για κάποιους από τους εμπλεκόμενους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες διερευνητικές επαφές από ορισμένους δικηγόρους, κάποιους γνωστούς για υποθέσεις εμπόρων ναρκωτικών που αναλαμβάνουν συνήθως, για την πιθανότητα παράδοσης των πελατών τους στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή του Γκύζη εντοπίστηκε παρατημένο το μισθωμένο ασημί τζιπ Mercedes, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διαφυγή τους, το οποίο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Για αρκετούς από τους επτά εμπλεκόμενους οι Αρχές έχουν πληρέστατη εικόνα ποιοι είναι, τις δραστηριότητές τους γύρω από την διακίνηση ναρκωτικών, τις γυναίκες, τους εκβιασμούς και τις παροχές «προστασίας» σε νυχτερινά μαγαζιά, κάτι το οποίο αποτέλεσε πιθανότητα και κίνητρο για την συμπλοκή στο «ναργιλάδικο» της Νέας Ιωνίας, για το ποιος θα πάρει την «προστασία» του μαγαζιού.

Την δική τους εγκληματική δραστηριότητα όμως πλήρωσε με την ζωή του ένας αθώος άνθρωπος, ένας 37χρονος υδραυλικός από την Αλβανία, ο οποίος απλά καθόταν αμέριμνος με την παρέα του στο τραπέζι του και δέχτηκε τον πισώπλατο πυροβολισμό, όταν άρχισαν να πυροβολούν οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή.

Στο σημείο βρέθηκε παρατημένο και το άλλο μισθωμένο πολυτελές τζιπ Cadillac που ανήκε σε έναν από τους εμπλεκόμενους. Τα αυτοκίνητά τους έχουν πρωταγωνιστήσει ακόμα και σε video clip τραπ μουσικής, αφού δραστηριοποιούνται και σε αυτόν τον χώρο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα