Νέα Σμύρνη: Η καθυστέρηση στο χτίσιμο του γηπέδου και η επίσκεψη Πετρούνια – Κρικρή

Νέα Σμύρνη: Η καθυστέρηση στο χτίσιμο του γηπέδου και η επίσκεψη Πετρούνια – Κρικρή

Ένα αθλητικό κέντρο που θα έπρεπε σύντομα να κοσμεί τη Νέα Σμύρνη, αλλά λόγω γραφειοκρατίας και παρά τις δεσμεύσεις τις περιφέρειας φαίνεται ότι θα συνεχίσει να είναι εργοτάξιο. Επιτόπια επίσκεψη του Λευτέρη Πετρούνια μαζί με τον Γιώργο Κρικρή.

Στους εννέα μήνες (and counting) ανέρχεται η συνολική καθυστέρηση για την κατασκευή του βιοκλιματικού αθλητικού κέντρου, δυναμικότητας 3.500 θέσεων στην οδό Αρτάκης της Νέας Σμύρνης, χωρίς μάλιστα να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, καθώς αναμένεται νέο αίτημα παράτασης από τον εργολάβο που θα υπερβαίνει τους 12 μήνες.

Πρόκειται για ένα γήπεδο το οποίο γκρεμιζόταν από τα τέλη του 2018, μετά την προσφορά του αναδόχου τον Σεπτέμβριο του 2017 και με ανάθεση από την Περιφέρεια -κατόπιν γραφειοκρατίας– στις αρχές Ιουνίου του 2021. Παρά τις δεσμεύσεις της, όμως, το χρονοδιάγραμμα έχει “εκτροχιαστεί” πλήρως και η κατασκευή έχει “κολλήσει” λόγω γραφειοκρατίας και άλλων κωλυμάτων, με αποτέλεσμα το “στολίδι” που αναμένουν με… ιώβεια υπομονή εδώ και πολλά χρόνια οι πολίτες του Δήμου Νέας Σμύρνης να απέχει πολύ από το τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του (όχι πριν το 2024).

Ιδού και τα πειστήρια:

https://www.news247.gr/download/7060/https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/05/memo.pdf/544000/memo.pdf

Στο σημείο οι Πετρούνιας – Κρικρής

Στο εργοτάξιο μάλιστα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κρικρής.

Οι δυο τους έκαναν επιτόπια επίσκεψη στο σημείο, με τον “Μίδα των Κρίκων” να βλέπει από κοντά την πορεία του έργου που έχει “κολλήσει”.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κρικρής (BSc Ψυχολόγος Πανεπιστημίου Αθηνώ με Εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες- Αυτισμό, σημείωσε: “Επισκεφτήκαμε με το Λευτέρη Πετρούνια το εργοτάξιο του βιοκλιματικού αθλητικού κέντρου δυναμικότητας 3.500 θέσεων που πρόκειται να κατασκευαστεί στην οδό Αρτάκης.

Η καθυστέρηση του συγκεκριμένου έργου δεν μπορεί να πάρει άλλη παράταση.

Πάντα ρωτάω την άποψη του Λευτέρη σε θέματα αθλητικού σχεδιασμού και εγκαταστάσεων.

Πέρα από φίλος, Ολυμπιονίκης, προπονητής και εκπρόσωπος των αθλητών στην Ε.Γ.Ο. είναι ευρέως αποδεκτό ότι έχει αθλητική παιδεία όσο λίγοι στη χώρα μας.

Είναι χαρά και τιμή μας που αυτός ο άνθρωπος μας συμβουλεύει για θέματα αθλητισμού στην πόλη μας!”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κρικρή:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα