Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 40χρονος για τους πυροβολισμούς σε αγώνα βόλεϊ

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στη Νέα Σμύρνη
Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στη Νέα Σμύρνη EUROKINISSI

Στη σύλληψη ενός 40χρονου για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, πριν την έναρξη αγώνα βόλεϊ, προχώρησαν οι Αρχές.

Ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ο 40χρονος δράστης των πυροβολισμών έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο «ΑΝ. ΒΑΡΙΚΑΣ», στη Νέα Σμύρνη, το περασμένο Σάββατο.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ, μεταξύ Πανιωνίου- ΟΦΗ, ομάδα πέντε οπαδών του Πανιωνίου, ευρισκόμενοι εξωτερικά του γηπέδου και συνδέσμου, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ο δράστης πυροβόλησε στο ισχίο έναν 34χρονο και τον τραυμάτισε.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και υπεβλήθη σε άμεση χειρουργική επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν από το δεξί μηρό, κομμάτι μεταλλικού θραύσματος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το τραύμα του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρό, πλην όμως, επί της παρούσης, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Στο χώρο που έλαβε χώρα η ανωτέρω επίθεση, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε φυσίγγια, με την ένδειξη «380 AUTO CBC», δύο τμήματα, πτυσσόμενου κλομπ, ένας κάλυκας με την ένδειξη «380 AUTO CBC», κλπ. αντικείμενα.

Από πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει η Ασφάλεια και κατά την προανάκριση ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης.

Πρωινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στην οικία του δράστη, στη Ν. Σμύρνη, όπου δεν εντοπίστηκε ο ίδιος, πλην όμως βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 56 εκατοστών με μήκος λάμας 42 εκατοστών.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα