Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για μαστροπεία σε βάρος της 14χρονης – Ελεύθερος χωρίς όρους ο τρίτος

Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για μαστροπεία σε βάρος της 14χρονης – Ελεύθερος χωρίς όρους ο τρίτος
Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας/σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 29χρονος που φέρεται να είναι ο "εγκέφαλος" στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 14χρονης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του. Προσωρινά ελεύθερος ο 25χρονος.

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνουν, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 31ης Ανακρίτριας, οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την αποτρόπαια υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης 14χρονης μαθήτριας από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Οι τρεις κατηγορούμενοι έδωσαν εξηγήσεις για βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας και παιδικής πορνογραφίας, σε μία πολύωρη διαδικασία που ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/03). Στην υπόθεση εμπλέκεται και τέταρτος κατηγορούμενος ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και του αποδίδεται η κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Με το πέρας της διαδικασίας Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν τον φερόμενο ως πρωταγωνιστή της υπόθεσης, τον 29χρονο αλλοδαπό καθώς και τον 24χρονο, που είχε φιλοξενηθεί σε δομή της ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου”, προφυλακιστέους, ενώ έκριναν προσωρινά ελεύθερο χωρίς την επιβολή όρων τον 25χρονο συγκατηγορούμενο τους τον οποίο φαίνεται και η ίδια η 14χρονη να έχει βγάλει εκτός εγκληματικής συμπεριφοράς. Ο ίδιος απολογούμενος, είπε πως δεν είχε βρεθεί σε καμία συνάντηση με το κοριτσάκι.

Πρώτος βρέθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο 29χρονος αλλοδαπός που φέρεται να είναι εκείνος που εκπόρνευε το παιδί, ενώ στην συνέχεια απολογήθηκαν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν μαζί του.

Οι δύο προφυλακιστέοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν στις απολογίες τους όσα τους αποδίδονται στο κατηγορητήριο ισχυριζόμενοι πως δεν βίασαν την μαθήτρια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα