Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού” ένας εκ των κατηγορουμένων μαστροπών της 14χρονης

Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού” ένας εκ των κατηγορουμένων μαστροπών της 14χρονης
Κιβωτός του Κόσμου Eurokinissi

Νεαρός πρώην τρόφιμος της "Κιβωτού του Κόσμου" ανάμεσα στους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού στη Ν. Σμύρνη. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη σύνδεσή του με το θύμα.

Ακόμη και πρώην τρόφιμος δομής ανάμεσα στους κατηγορούμενους μαστροπούς για την υπόθεση της 14χρονης από την δομή της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται συγκεκριμένα για πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού». Είναι ο νεαρός με το μικρό όνομα «Ελλάδιος» που συνήθιζε να βγαίνει σε τηλεοπτικό σταθμό και να κατηγορεί τους υπευθύνους της «Κιβωτού» για κακοποιητικές συμπεριφορές, ισχυρισμούς που αργότερα πήρε πίσω. Εκείνος και ο «Ταχίρ» ήταν τα άτομα που ερχόταν σε συνεννόηση μαζί τους η 14χρονη για τα ραντεβού, ενώ είναι και ένας από τους δράστες που την βιντεοσκόπησαν χωρίς την θέλησή της.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της «Κιβωτού» δεν έχει κάποια ποινική εμπλοκή πέρα από τις δημόσιες εμφανίσεις του και τους ισχυρισμούς που έκανε, που στη συνέχεια ο ίδιος πήρε πίσω.

Στην υπόθεση όμως της 14χρονης υπάρχουν στοιχεία ότι συνομιλούσε με το θύμα όπως και ο «Ταχίρ».

Δεν θέλησε να αποκαλύψει πλήρως ρόλους και καταστάσεις η 14χρονη στην κατάθεσή της

Στην παιδοψυχολόγο της δομής «Σπίτι του Παιδιού» στο Π. Φάληρο που ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου μεταφέρθηκε η 14χρονη με εντολή της Ανακρίτριας χθες, έδωσε το θύμα την κατάθεσή της.

Η 14χρονη δεν θέλησε για κανέναν λόγο όμως να συνεργαστεί με τις Αρχές. Δεν παραδέχτηκε τίποτα, τόνισε ότι πήγε με την θέλησή της στα ραντεβού, δεν θέλησε να πει από πότε συμβαίνει αυτό και με πόσους ή ποιους άντρες έχει συνευρεθεί, παρά μόνο ότι ο Ταχίρ όντως προσπάθησε να την εξωθήσει στην πορνεία, χωρίς όμως εκείνη όπως ισχυρίζεται να δεχτεί.

Επίσης ισχυρίστηκε πως μόνο την περασμένη Κυριακή 19 Μαρτίου συνευρέθηκε με ένα άτομο που της συστήθηκε ως Ρουσλάν, αγνώστων λοιπών στοιχείων, χωρίς όμως αμοιβή όπως είπε και με την θέλησή της και δεν έδωσε την συγκατάθεσή της για την βιντεοσκόπησή της από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο όπου διανυκτέρευσαν.

Οι Αρχές γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο κορίτσι το έσκαγε από την δομή της Νέας Σμύρνης, από τα 11 της χρόνια κιόλας διαρκώς, δεν γνωρίζουν όμως αν είχε από τότε μπλέξει με τέτοια κυκλώματα.

Συνεχώς έφευγε και μετά από λίγο επέστρεφε χωρίς επιπτώσεις για την δομή και χωρίς έλεγχο από την Πολιτεία παρότι αυτό ήταν καθημερινότητα και παρότι για την περίπτωσή της είχαν ενεργοποιηθεί και AMBER ALERT. Στην ίδια δομή φιλοξενείται και η 16χρονη αδελφή της.

Η 14χρονη επίσης ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι δεν θυμάται μέσω ποιας εφαρμογής την προσέγγισε αρχικά ο Ταχίρ, ο 29χρονος Έλληνας με καταγωγή από την Αίγυπτο που φέρεται ως ο «εγκέφαλος».

Τα στοιχεία που έχουν λοιπόν οι Αρχές μέσω των οποίων θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν όλη την σειρά των γεγονότων είναι οι καταθέσεις της κοινωνικής λειτουργού η οποία μετέφερε όσα της είπε η φίλη της 14χρονης για επ’ αμοιβή ερωτικές συνευρέσεις και το κινητό της τηλέφωνο που της το κράτησε η 16χρονη αδελφή της.

Αυτό έχει παραδοθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και για το περιεχόμενό του θα λάβει αναλυτική έκθεση η Ανακρίτρια. Φαίνεται πως ήδη έχουν εντοπιστεί συνομιλίες που φανερώνουν ότι αποδεικνύεται η μαστροπεία και από την ανάλυσή του θα προκύψει και το χρονικό εύρος αυτής της δραστηριότητας.

Οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα μάλιστα πως στο ραντεβού που είχαν δώσει στο ΜΕΤΡΟ της Αγίας Μαρίνας θα την οδηγούσαν οι κατηγορούμενοι στο σπίτι του ενός στην Ελευσίνα, όπου ενδεχομένως είχε δοθεί νέο ερωτικό ραντεβού. Σημειώνεται πως και οι κατηγορούμενοι δεν αποδέχονται όσα τους αποδίδονται.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση αναφέρει:

“Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 20-3-2023 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρεις ημεδαποί, 29, 25 και 24 ετών, κατά περίπτωση για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκων και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Αναζητείται και έτερος συγκατηγορούμενος των ανωτέρω.

Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με γενετήσια εκμετάλλευση ανήλικης που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην Νέα Σμύρνη, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω από αστυνομικούς στην περιοχή του Χαϊδαρίου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Σμύρνης, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για τις ανωτέρω πράξεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα