Αποτροπιασμός στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα – Τρεις συλλήψεις, αγνοείται η ανήλικη

Αποτροπιασμός στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα – Τρεις συλλήψεις, αγνοείται η ανήλικη
Φωτογραφία αρχείου iStock

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση φερόμενης μαστροπείας, με θύμα μια 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα στην Αθήνα, με την Αστυνομία, μέχρι τώρα, να έχει προχωρήσει τρεις συλλήψεις.

Για αρπαγή, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και μαστροπεία συνελήφθησαν ένας 29χρονος, ένας 25χρονος και ένας 24χρονος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση ενός ακόμη δράστη.

Πρόκειται για μία 14χρονη τρόφιμο δομής φιλοξενίας ανηλίκων στην Νέα Σμύρνη, η οποία το έσκαγε συχνά από την δομή και την επόμενη ημέρα επέστρεφε. Μία φίλη της που γνώριζε που πήγαινε, ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό και εκείνη με την σειρά της, την 16χρονη αδελφή της που επίσης φιλοξενείται στην ίδια δομή.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο πού βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, στις 19 Μαρτίου δηλώθηκε η εξαφάνισή της και την επόμενη ημέρα επέστρεψε. Η 16χρονη αδελφή της την ρώτησε τι συμβαίνει και όταν της είπε ότι πηγαίνει να βρεθεί με κάποιους νεαρούς, της κράτησε το κινητό της τηλέφωνο για να τους παγιδεύσει και μέσω της κοινωνικής λειτουργού ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αθηνών.

Στις 19 Μαρτίου το ραντεβού δόθηκε με τους τέσσερις νεαρούς σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο και ένας από αυτούς την βιντεοσκόπησε. Τις κλήσεις τις πραγματοποιούσε ο 29χρονος με το όνομα «Ταχίρ» που είναι Έλληνας υπήκοος όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Την επόμενη ημέρα στις 20 Μαρτίου, έδωσαν ξανά ραντεβού αυτή την φορά στο ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα, ο Ταχίρ και ο 25χρονος. Για να μάθει το σημείο του ραντεβού η 16χρονη αδελφή της προσποιήθηκε πως ήταν η 14χρονη στο τηλέφωνο και το σήκωσε εκείνη όταν πήρε ο Ταχίρ.

Στο ραντεβού πήγαν και οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην σύλληψή τους, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο τρίτος της παρέας και συνελήφθη. Στο σημείο όμως δεν εμφανίστηκε η 14χρονη η οποία παραμένει άφαντη και αναζητείται για την προστασία της.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και την σύλληψη και του τέταρτου νεαρού. Αν και οι συλληφθέντες αρνούνται τα περί μαστροπείας, υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τους που βρίσκονταν σε γνώση της κοινωνικής λειτουργού και συνομιλίες σχετικές που το αποδεικνύουν. Κατηγορούμενοι για μαστροπεία είναι ο Ταχίρ και ο 25χρονος, όπως και το άτομο που αναζητείται. Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα