Νεκρό μωρό στην Κέρκυρα: Το “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών” η αιτία

Νεκρό μωρό στην Κέρκυρα: Το “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών” η αιτία
Νοσοκομείο MotionTeam

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του τεσσάρων μηνών βρέφους στην Κέρκυρα οφείλεται στο σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των βρεφών. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα.

“Το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των βρεφών, εν αναμονή αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων”, είναι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη η αιτία θανάτου του τεσσάρων μηνών βρέφους, το οποίο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/8) χωρίς τις αισθήσεις του από την μητέρα του. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, δεν υπάρχουν ευρήματα που να οδηγούν σε πνιγμό από γάλα ή κακώσεις, οι οποίες να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. 

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η ίδια είναι νοσηλεύτρια στην Αγγλία και προσπάθησε να κάνει αναζωογόνηση του βρέφους μαζί με γιατρό, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. 

Στο βρέφος έγινε και τεστ κορονοϊού, για λόγους διαγνωστικού για τον επαναπατρισμό της σορού, αλλά και για λόγους ασφάλειας του προσωπικού στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα