Νίκος Παππάς: “Σκέφτομαι σοβαρά να διεκδικήσω τον Δήμο Αθηναίων”

Νίκος Παππάς: “Σκέφτομαι σοβαρά να διεκδικήσω τον Δήμο Αθηναίων”
Νίκος Παππάς YouTube

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον Δήμο της Αθήνας αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς. Η παρότρυνση από πολιτικά και μη πρόσωπα που τελικά έγινε μονόδρομος.

Στην κούρσα των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται πως είναι έτοιμος να κατέβει ο Νίκος Παππάς, εκφράζοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον Δήμο Αθηναίων.

Σε κοινή συνέντευξη με τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρύσας Λύκου, Radcast, ο γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε για την ιδέα του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, αναφέροντας πως “αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα”.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που τον παρότρυναν αρχικά να ασχοληθεί με τα κοινά ήταν η Λιάνα Κανέλη, ενώ το ίδιο συνέβη, όπως είπε, και με τον Αλέξη Τσίπρα, και κάπως έτσι “άρχισε σιγά σιγά να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος. Πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο Αθηναίων”.

Δείτε τη συνέντευξή του Νίκου Παππά και του Ιάσονα Αποστολόπουλου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα