Ο 100χρονος Κρητικός εξηγεί γιατί εμβολιάστηκε

Ο 100χρονος Κρητικός εξηγεί γιατί εμβολιάστηκε

Τι δήλωσε on camera ο 100χρονος Ανδρόνικος Πανταλός ο οποίος το Σάββατο εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό.

Το γύρο της Ελλάδα έκανε η είδηση με τον ηλικίας 100 ετών κ. Ανδρόνικο Πανταλό, που έπειτα από ραντεβού βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Προσήλθε συνοδευόμενος από την κόρη του. «Έκανα το εμβόλιο για να βλέπω τα εγγόνια και τα δισέγγονά μου, γι’ αυτό το έκανα» δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Ανδρόνικος, από τον Φουρφουρά Ρεθύμνου.

«Από πολύ καιρό με ρωτούσε πότε θα έρθει» να εμβολιαστεί, είπε η κόρη του, Αμαλία Πανταλού, προσθέτοντας: «Μόλις του το ανακοίνωσα έκανε μεγάλη χαρά».

Οπως αναφέρει το Cretalive.gr τo Σάββατο, πρώτη ημέρα των εμβολιασμών για τους άνω των 85 ετών πολίτες, προσήλθαν τέσσερις στους πέντε για να εμβολιαστούν. Σε αυτό συνετέλεσε και το δριμύ ψύχος που επικρατούσε καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στη θέση τους, για να μην πάνε χαμένα τα εμβόλια, που θέλουν ειδικές συνθήκες συντήρησης και μεταφοράς, εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υγειονομικοί, οι οποίοι αρχικά είχαν πει ότι δεν θέλουν να εμβολιαστούν και στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα