Ο Μπέος επιτέθηκε λεκτικά και εξύβρισε δημοσιογράφο

Διαβάζεται σε 2'
Ο Αχιλλέας Μπέος
Ο Αχιλλέας Μπέος EUROKINISSI

Ο δήμαρχος Βόλου δεν δίστασε να επιτεθεί λεκτικά και να εξυβρίσει δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Βόλο.

Χυδαία και σεξιστική επίθεση σε βάρος γυναίκας δημοσιογράφου του Magnesianews.gr εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, τραμπουκίζοντάς την, μάλιστα, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στο Δημαρχείο Βόλου με θέματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Με αφορμή το θέμα του νερού για την καταλληλότητά του, η δημοσιογράφος του site Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου, ρώτησε τον Δήμαρχο αν θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του νερού του Βόλου, με τον Μπέο να της επιτίθεται προσωπικά και να της λέει να πάει να τα ζητήσει από τη ΔΕΥΑΜΒ και όχι από τον Δήμο Βόλου.

Επιμένοντας στην ερώτησή της, η δημοσιογράφος, ο Δήμαρχος Βόλου αμφισβήτησε την ακεραιότητά της θίγοντας παράλληλα και την επιχείρηση στην οποία εργάζεται, λέγοντας ότι “αμφιβάλλω αν πληρώνεσαι”, με την δημοσιογράφο να εμμένει να του ζητά απαντήσεις για το θέμα του νερού.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Αχιλλέας Μπέος, και την ώρα που η Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου αποχωρούσε από το γραφείο του Δημάρχου, τής απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος λέγοντάς της “να μην ξαναπατήσει στο Δημαρχείο” όσο αυτός είναι δήμαρχος με τη δημοσιογράφο να του ανταπαντά ότι το δημαρχείο είναι δημόσιος χώρος και όχι το σπίτι του, προκαλώντας την έκρηξη του Δημάρχου Βόλου ο οποίος και την εξύβρισε χυδαία!

Η χυδαία επίθεση του Αχιλλέα Μπέου μετά το 30:00′:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα