Ο ηρωικός αγώνας του Κωνσταντίνου Κίμωνα Τσέτσου – Ζητά και αξίζει τη βοήθειά μας

Ο ηρωικός αγώνας του Κωνσταντίνου Κίμωνα Τσέτσου – Ζητά και αξίζει τη βοήθειά μας
Facebook

O Κωνσταντίνος Κίμωνας Τσέτσος κάνει έναν τιτάνιο αγώνα για την υγεία του αξίζει τη στήριξή μας. Διαβάστε την ιστορία του.

O αγώνας του Κωνσταντίνου Κίμωνα Τσέτσου είναι ένας αγώνας ζωής που πρέπει να στεφθεί από επιτυχία.

Ο 42χρονος άνδρας έχει προσβληθεί από ένα σπάνιο είδους καρκίνου στο πόδι και ζητά τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσει να υποβληθεί σε μία πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ προκειμένου να σώσει το πόδι του.

Παρακάτω η ιστορία του όπως την αφηγείται ο ίδιος

Για όσους δεν με γνωρίζουν είμαι ο Κωνσταντίνος Κίμωνας Τσέτσος. Είμαι 42 χρονών. Έχω δύο πόδια. Προς το παρόν.

Ένα από αυτά, το αριστερό για την ακρίβεια, ανέπτυξε ένα εξόγκωμα πίσω από το γόνατο περίπου 12 μήνες πριν. Ο ορθοπεδικός το διέγνωσε ως μυοκήλη του κάτω άκρου και συμβούλεψε χειρουργική επέμβαση μηνισκικής κύστης. Έκανα την εγχείρηση, αλλά το αριστερό μου πόδι χειροτέρευε και αυτό που είχε αρχικά διαγνωστεί ως μυοκήλη συνέχισε να γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Πολλούς μήνες και πολλές ιατρικές εξετάσεις αργότερα, το μυοκήλη αποδείχθηκε ότι δεν είναι μυοκήλη, αλλά ένας πολύ σπάνιος τύπος καρκίνου παγκοσμίως: Κακοήθης μεσεγχυματικός ιστός νεοπλάσμα του εξωσκελετικού μυξοειδούς χονδροσάρκωμα τύπου 20 εκατοστών. Είναι τόσο απαίσιο όσο ακούγεται. Οι γιατροί σε Ελλάδα και Ευρώπη συνέστησαν μηριαίο ακρωτηριασμό. Αλλά δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να αποχωριστώ το αριστερό μου πόδι.

Μετά από πολλές έρευνες για ιατρικά κέντρα που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση των σάρκωμα και χάρη στην οικονομική βοήθεια των φίλων μου, κατάφερα να επισκεφτώ το Κέντρο Καρκίνου MD Anderson στο Τέξας των ΗΠΑ. Η ιατρική ομάδα στο Τέξας – μετά από νέο γύρο εξετάσεων – συνέστησε στοχευμένη ακτινοβολία ακολουθούμενη από χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου, υπόσχεται υψηλό ποσοστό επιτυχίας και εξαιρετική κινητικότητα των πο Η ακτινοθεραπεία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, οπότε έχω τις θεραπείες μου στην Ελλάδα. Η επέμβαση όμως μετά την ολοκλήρωση της ακτινοθεραπείας μπορεί να γίνει μόνο στις ΗΠΑ. Αυτό θα ήταν εκπληκτικό εάν το κόστος της χειρουργικής επέμβασης στο Τέξας δεν ξεπερνούσε τα 200.000$. Αλλά το κάνει. Εδώ είμαστε λοιπόν, προσπαθώντας να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό. Αυτό είναι το δύσκολο μέρος, όπου θα χρειαστώ τη βοήθειά σου.

Παρακαλώ ελέγξτε την καμπάνια μου gogetfunding “Καταπολέμηση με έναν σπάνιο τύπο καρκίνου” παρακάτω ή βιογραφικά και παρακαλώ κοινοποιήστε ελεύθερα.

Την Παρασκευή ο Κίμωνας ενημέρωσε ότι η στήριξη του κόσμου τον έχει συγκλονίσει:

Συνεχίζω τον αγώνα, με αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρω χάρη σε σας!

Η ανταπόκριση και η αλληλεγγύη σας με έχει συγκλονίσει. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Και είναι λίγο.

Δε φανταζόμουν ποτέ ότι ζω ανάμεσα σε τόσους φίλους που δεν ήξερα. Που με στηρίζουν στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου με τέτοια γενναιοδωρία και αγάπη.

Έχει ανοιχτεί – ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες με την αρ. Πρωτ. Δ13/71636 02/08/2023 απόφαση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΕΖΥ46ΝΛ2Α-9ΝΕ – ερανικός λογαριασμός με τα παρακάτω στοιχεία:

Τράπεζα Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: 00260019590102099866

ΙΒΑΝ: GR4302600190000590102099866

SWIFT-BIC: ERBKGRAA

Δικαιούχος: Τσέτσος Κωνσταντίνος του Ηλία

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα