Ο Ράσελ Κρόου δώρισε 3.300 ευρώ σε 23χρονο που ήθελε να σπουδάζει υποκριτική

Ο Ράσελ Κρόου δώρισε 3.300 ευρώ σε 23χρονο που ήθελε να σπουδάζει υποκριτική
Ράσελ Κρόου και Χάρι Πρίστερντ Youtube PrintScreen

"Όταν η μαμά μου μού είπε ότι ο Ράσελ Κρόου έχει κάνει δωρεά, δεν την πίστεψα. Όταν το είδα, ένιωσα ότι ο εγκέφαλός μου εκρήγνυται", δήλωσε ο 23χρονος Χάρι.

Ένας επίδοξος ηθοποιός σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός, Ράσελ Κρόου προχώρησε σε δωρεά περίπου 3.300 ευρώ για να εξασφαλίσει τη θέση του σε δραματική σχολή.

Ο 23χρονος Χάρι Πρίστερντ από το Βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας έγινε δεκτός στη δραματική σχολή της διάσημης Ακαδημίας Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου (LAMDA), αλλά δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε να καλύψει τα υψηλά δίδακτρα.

Για τον λόγο αυτό, ο Χάρι δημιούργησε μια σελίδα στο Gofundme στις 18 Αυγούστου και ζήτησε δωρεές για να πληρώσει τα δίδακτρα της σχολής θεάτρου.

Όταν ο Ράσελ Κρόου είδε τυχαία το αίτημα του νεαρού προχώρησε σε δωρεά, εξασφαλίζοντας έτσι την εγγραφή του Χάρι στο LAMDA.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο διάσημος ηθοποιός προχώρησε σε δωρεά περίπου 3.300 ευρώ, ενθαρρύνοντας μέσω Twitter κι άλλους να βοηθήσουν τον επίδοξο ηθοποιό, ενώ δε δίστασε να αστειευτεί, γράφοντας ότι “ελπίζει ότι ο Χάρι είναι οπαδός της αγαπημένης του ομάδας Leeds United”, την οποία υποστηρίζει από την παιδική του ηλικία.


“Όταν η μαμά μου μού είπε ότι ο Ράσελ Κρόου έχει κάνει δωρεά, δεν την πίστεψα. Νόμιζα ότι αστειεύτηκε. Όταν το είδα, ένιωσα ότι ο εγκέφαλός μου εκρήγνυται. Νόμιζα ότι δεν είναι αλήθεια, ένιωσα ότι το tweet που έγραψε ο Ράσελ Κρόου αφορούσε κάποιον άλλο”, δήλωσε ο Χάρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα