ΟΑΣΘ: “Νεαροί χτύπησαν οδηγό επειδή τους ζήτησε να μην ενοχλούν τους επιβάτες”

Διαβάζεται σε 2'
ΟΑΣΘ: “Νεαροί χτύπησαν οδηγό επειδή τους ζήτησε να μην ενοχλούν τους επιβάτες”
SOOC

Καταγγελία του ΟΑΣΘ για ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου από δύο νεαρούς, μετά από έκκλησή του να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους επιβάτες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών ατόμων καταγγέλλει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σε βάρος οδηγού αστικού λεωφορείου, μετά από έκκληση του τελευταίου να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους επιβάτες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο λεωφορείο της γραμμής 72, στη Νέα Μηχανιώνα, όπου, όπως αναφέρει η καταγγελία, δύο νεαροί γρονθοκόπησαν τον οδηγό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

“Ο ΟΑΣΘ καταδικάζει το απαράδεκτο περιστατικό βίας που καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου εναντίον οδηγού του. Το επεισόδιο συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 72, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, όταν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δύο νεαροί γρονθοκόπησαν τον οδηγό, με τον τελευταίο να καταλήγει στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου.

Αφορμή για την επίθεση εναντίον του εργαζόμενου του Οργανισμού, στάθηκε η έκκληση που απηύθυνε, σε ομάδα περίπου 20 νεαρών, οι οποίοι ενοχλούσαν με τη συμπεριφορά τους τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου. Ο οδηγός τους ζήτησε να χαμηλώσουν τους τόνους και τότε δέχθηκε την επίθεση.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του και στέκεται δίπλα τους, παρέχοντας ηθική και νομική υποστήριξη, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό του Οργανισμού, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του και δηλώνοντας ότι ο ΟΑΣΘ είναι δίπλα του.“

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα