Οργή των συγγενών εγκλωβισμένων στη Θεσσαλία – Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Οργή των συγγενών εγκλωβισμένων στη Θεσσαλία – Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Πλημμύρες στη Λάρισα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel Eurokinissi

Να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι αρμόδιοι προκειμένου να τελειώσει γρήγορα ο Γολγοθάς των δικών τους ανθρώπων, ζητούν οι Θεσσαλοί συγγενείς εγκλωβισμένων και πληγέντων που μένουν στην Αθήνα.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα το Σάββατο (09/09) στις 12:00 θα πραγματοποιήσουν οι Θεσσαλοί συγγενείς εγκλωβισμένων και πληγέντων από τις πλημμύρες, που μένουν στην Αθήνα.

Σε ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την οργή τους για την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές και ζητούν από τους αρμόδιους να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τελειώσει ο Γολγοθάς για τους δικούς τους ανθρώπους.

Έχουμε υποστεί σοβαρές καταστροφές στις περιουσίες μας, που όλες αυτές τις μέρες ζούμε την αγωνία για τους δικούς μας ανθρώπους, υψώνουμε κραυγή διαμαρτυρίας. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Αυτές τις μέρες ζούμε το δράμα των δικών μας ανθρώπων, φίλων και συγγενών που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα και χωρίς τα αναγκαία φάρμακα για όσους νοσούν.

Ζουν κυριολεκτικά και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στα λασπόνερα.

Το δράμα που ζούμε αυτές τις μέρες είναι ένα δράμα επαναλαμβανόμενο πότε με τον ΙΑΝΟ, πότε με τις πυρκαγιές, πότε με το σεισμό στη Λάρισα.

Οι ζωές οι δικές μας και των δικών μας ανθρώπων μετράνε! Θα τις υπερασπιστούμε απέναντι σε Κυβερνήσεις , Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές που θεωρούν κόστος τα μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Εδώ και τώρα είναι ανάγκη να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και με όλα τα διαθέσιμα μέσα να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο οι συγγενείς, οι φίλοι μας, οι δικοί μας άνθρωποι. Ιδιαίτερη φροντίδα για τα παιδιά, τους γερόντους μας και όσους νοσούν . Να εξασφαλιστεί η στέγασή τους για όσο διάστημα χρειαστεί. Να κόψουν το λαιμό τους και να αποζημιώσουν άμεσα στο 100% όλους τους πληγέντες για το σύνολο των καταστροφών” αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα