Παντελής Παντελίδης: Ο δικηγόρος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι δεν οδηγούσε αυτός

Παντελής Παντελίδης: Ο δικηγόρος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι δεν οδηγούσε αυτός
Παντελής Παντελίδης Eurokinissi

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τρίτη (8/12) ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη ισχυρίζεται ότι τη μοιραία νύχτα ο τραγουδιστής δεν καθόταν στη θέση του οδηγού, αλλά σε αυτή του συνοδηγού.

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που έφυγε τόσο άδικα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Το μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένης που του στοίχισε τη ζωή, συγκλόνισε το Πανελλήνιο και σόκαρε, όχι μόνο τους θαυμαστές του και τους συναδέλφους του, αλλά όλο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής αυτό που είχε γίνει γνωστό από το τροχαίο που σημειώθηκε στη λωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, είναι ότι το όχημα που οδηγούσε ο τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σε δέντρο.

Τα δεδομένα αυτά επιχειρεί να ανατρέψει με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο δικηγόρος του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε το όχημα, αλλά ότι βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ο Απόσττολος Λύτρας που ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη, ισχυρίζεται ότι στο τιμόνι του αυτοκινήτου δεν βρισκόταν ο γνωστός τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριάκου, κάτι, που όπως λέει πάντα ο δικηγόρος, επιβεβαιώνει και αυτόπτης μάρτυρας που είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού.

Όλη η ανακοίνωση του δικηγόρου του Π. Παντελίδη:

Το δικηγορικό μας γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη – Στυλιανή Κυριάκου. Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού. Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα