Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή
Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή απο την αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας" INTIME NEWS/ Facebook/ Ρουβίκωνας

Παρέμβαση με συνθήματα στους τοίχους έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, πραγματοποίησε ο "Ρουβίκωνας", για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, Ρουβίκωνας στο πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Τα μέλη της συλλογικότητας έβαψαν και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού, με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Η συλλογικότητα έκανε λόγο για “έγκλημα” και τόνισε ότι “ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή“.

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα

“Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

Όταν μια κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, σκοντάφτει κι είναι έτοιμη να πέσει, με την κοινωνική κατακραυγή και οργή να μαίνονται, πάντα “θυσιάζεται” και κάποιος. Συνήθως, αυτός που είναι ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, ανάλογα με τη θέση του στην κυβέρνηση, και πάνω στον οποίο έχουν πέσει όλα τα φώτα.

Στην περίπτωση του εγκλήματος στα Τέμπη, ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που με δάκρυα στα μάτια παραιτήθηκε, όχι γιατί συνειδητοποίησε το βάρος της ευθύνης, αλλά γιατί βρέθηκε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είδε το καράβι της εξουσίας για αυτόν να χάνεται νωρίτερα από άλλους.

Μην γελιόμαστε. Ο Καραμανλής, κι ο κάθε Καραμανλής, δεν είναι κάνας αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι συνένοχος στο έγκλημα, ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημά στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο[…]”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα