Πάτρα: Έστειλαν φακέλους με σφαίρες σε 4 καταστήματα εστίασης

Πάτρα: Έστειλαν φακέλους με σφαίρες σε 4 καταστήματα εστίασης
Φάκελος με σφαίρα istock

Συναγερμός στην αστυνομία της Πάτρας μετά την αποστολή τεσσάρων φακέλων με σφαίρες σε καταστήματα εστίασης. Τι ερευνούν οι αρχές.

Τέσσερις φάκελοι που ο καθένας περιείχε από μια σφαίρα με παραλήπτες τέσσερα καταστήματα εστίασης της Πάτρας, έχουν σημάνει συναγερμό στην τοπική Αστυνομία.

Οι τρεις φάκελοι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», δεν εστάλησαν ταχυδρομικά, αλλά κατά τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης, κάποιο πρόσωπο τους άφησε στα συγκεκριμένα καταστήματα, που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Οι φάκελοι βρίσκονται πλέον στα χέρια των αρχών, οι οποίες προσπαθούν να «σκανάρουν» πιθανά αποτυπώματα που έχουν αφήσει οι δράστες, μαζί με ένα σημείωμα, αγνώστου περιεχομένου, που φέρεται να υπήρχε στο εσωτερικό τους.

Παράλληλα, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας και τα πιθανά μηνύματα των αποστολέων προς τους παραλήπτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από «ομάδες γνωστών-αγνώστων», που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ώστε οι επιχειρηματίας να υποκύψουν στις πιέσεις που θα τους ασκήσουν.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλέκονται πρόσωπα με «παρελθόν» στο χώρο, χωρίς να έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να έχουν δημιουργηθεί νέες ομάδες δράσης.

Από τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων καταστημάτων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ θα εξεταστεί ενδελεχώς και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα