Πάτρα: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον εκτροχιασμό του προαστιακού

Διαβάζεται σε 1'
Πάτρα: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον εκτροχιασμό του προαστιακού
Προαστιακός Eurokinissi

Προκαταρκτική εξέταση τυχόν ευθυνών για τέλεση ποινικών πράξεων, ζήτησε Εισαγγελέας, για τον εκτροχιασμό προαστιακού στην Πάτρα.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τέλεση ποινικών πράξεων για τον εκτροχιασμό του Προαστιακού που σημειώθηκε την Πέμπτη (23/11) στην Πάτρα.

«Οι παθογένειες ετών δημιούργησαν έναν μη λειτουργικό σιδηρόδρομο», λένε οι εργαζόμενοι ζητώντας την ενίσχυση των υποδομών. Αρκετές φορές μέχρι σήμερα κυρίως τον τελευταίο χρόνο η δικαιοσύνη παρεμβαίνει σε κάθε συμβάν βλάβης ή ατυχήματος.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι «το παλαιό και φθαρμένο δίκτυο γραμμών έχει ως αποτέλεσμα τις μεγάλες καθυστερήσεις σε δρομολόγια του Προαστιακού , που προκαλούν τις διαμαρτυρίες των επιβατών».

Υπενθυμίζεται ότι ο συρμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας εκτροχιάστηκε στη διασταύρωση της Γούναρη με την Όθωνος Αμαλίας.

Στο τρένο επέβαιναν 72 άτομα,τραυματισμός δεν σημειώθηκε και οι επιβάτες κατέβηκαν όλοι ασφαλείς με τη βοήθεια ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα