Πατρινό Καρναβάλι: Διαφορετική φέτος η τελετή έναρξης

Πατρινό Καρναβάλι: Διαφορετική φέτος η τελετή έναρξης
Patratimes

Με τον πλέον συμβολικό τρόπο και χωρίς να έρθουν σε επαφή, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης "Καρναβάλι Πάτρας" παρέδωσε στον Δήμαρχο Πατρέων το Καρναβαλικό Λάβαρο.

Σε μια λιτή, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, τελετή που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) στο Δημαρχείο Πάτρας, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας», Ήρα Κουρή, μετέφερε το καρναβαλικό λάβαρο έξω από το Δημοτικό μέγαρο και με τους ξυλοπόδαρους, που την συνόδευαν, το παρέδωσε στο Δήμαρχο.

Tempo24news

Σύμφωνα με το patratimes, στην έναρξη της διαδικασίας ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, κάλεσε για μια ακόμη φορά, όλους να τηρήσουν τις αποστάσεις και τα μέτρα που προβλέπονται κατά του covid-19.

Patratimes

Ο Δήμαρχος είπε: «Φέτος το Καρναβάλι μας γίνεται αλλιώς. Προχωράμε μέσα στην πανδημία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά ως πόλη και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε με επιτυχία. Καλό καρναβάλι σε όλους, η φετινή ιδιαιτερότητα δεν πρέπει να μας κάνει σιωπηλούς».

Tempo24news

Η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού θα γίνει σήμερα στις 9 το βράδυ και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, τηλεοπτικά και διαδικτυακά και από τις σελίδες και το κανάλι του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τους εξής συνδέσμους:

YouTube Live Δήμου Πατρέων

Facebook Patras Municipality

https://www.facebook.com/patrasmunicipality/posts/4045572742148893

Facebook Patras Culture (Πολ. Οργανισμός)

https://www.facebook.com/patrasculture/posts/4206369759397722

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα