Πέθανε ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος

Πέθανε ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος
O ιδρυτής της Express Service Γιάννης Ραπτόπουλος voria.gr

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του επικεφαλής της Express Service, Γιάννη Ραπτόπουλου, ο οποίος το 1997 είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα και από τον χώρο των εκδόσεων, αγοράζοντας τις ιστορικές εφημερίδες "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη".

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο ιδρυτής και πρόεδρος της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί η επιχείρηση στο Facebook, οι εργαζόμενοί της εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρει το Voria.gr o Γιάννης Ραπτόπουλος εδραιώθηκε στο ελληνικό επιχειρείν τη δεκαετία του ’80. Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service.

Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους.

Το 1997 είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα και από τον χώρο των εκδόσεων, αγοράζοντας τις ιστορικές εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» από το συγκρότημα Βελλίδη, έναντι 1,2 δισ. δραχμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαφήμιση για την εταιρεία είχε κάνει και η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα