Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

Διαβάζεται σε 2'
Θώδας
Βασίλης Θώδας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε ηλικία 55 ετών απεβίωσε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Την τελευταία του πνοή άφησε, το πρωί της Τετάρτης (10/1), ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, σε ηλικία 55 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θώδας φέρεται να απεβίωσε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη σήμερα για να υποβληθεί σε στεφανιογράφημα.

Εκ των στενών συνεργατών του στη δημοτική Αρχή και εκ των αντιδημάρχων του, ο Δήμος Μπουλούκος, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και πολύ φιλικός με τους συνεργάτες του. Είχε καρδιά μικρού παιδιού, δεν κρατούσε κακία σε κανέναν. Είχε μεγάλη έγνοια για την πόλη, εργάστηκε σκληρά ως δήμαρχος, όμως δυστυχώς το κλίμα έχει γίνει εδώ πολύ τοξικό».

Ο Βασίλης Θώδας διετέλεσε δήμαρχος Ζωγράφου από το 2019 έως το 2023.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Θώδας

Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968.

Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993, άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων. Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα: «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και τον Ιούνιο του 2019 εξελέγη δήμαρχος της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα