Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Ταυτοποιήθηκε το όχημα των δραστών

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομικοί (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομικοί (φωτογραφία αρχείου) ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Τους δύο δράστες που εισέβαλαν σε μπαρ στην Ομόνοια, πυροβόλησαν και διέφυγαν αναζητούν οι αρχές. Ταυτοποιήθηκε το όχημά τους από τις κάμερες ασφαλείας.

Τους δράστες της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/03) σε μπαρ στην Ομόνοια, όπου δύο άγνωστοι εισήλθαν και άνοιξαν πυρ, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί, εξακολουθούν να αναζητούν οι αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το μπαρ ανήκει σε Τούρκο υπήκοο, κουρδικής καταγωγής, και μαζί με τον ιδιοκτήτη, την ώρα της επίθεσης, βρίσκονταν ακόμη τρεις ομοεθνείς του, ενώ οι δύο δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τον έναν από τους υποψήφιους στόχους. Οι δράστες πυροβόλησαν μία φορά εναντίον του χωρίς να τον πετύχουν, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός ήταν στο πάτωμα, δείγμα ότι επρόκειτο για προειδοποιητικές βολές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα και φαίνεται ότι έχουν ταυτοποιήσει το όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι δράστες.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες των εννέα χιλιοστών τους οποίους και περισυνέλλεξαν, προκειμένου να τους στείλουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα