Πολυτεχνειούπολη: 25 προσαγωγές και δύο τραυματίες αστυνομικοί – Διαμαρτυρία έξω από τη ΓΑΔΑ

Πολυτεχνειούπολη: 25 προσαγωγές και δύο τραυματίες αστυνομικοί – Διαμαρτυρία έξω από τη ΓΑΔΑ
Δυνάμεις των ΜΑΤ Eurokinissi

Σε 25 προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές κατά τη διάρκεια της έντασης που προκλήθηκε νωρίτερα στην Πολυτεχνειούπολη, όπου και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους προσαχθέντες έξω από τη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της ΓΑΔΑ για την ένταση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/08) μεταξύ ομάδας ατόμων εντός της Πολυτεχνειούπολης και αστυνομικών, ο απολογισμός των προσαγωγών είναι 25 άτομα.

Από την ένταση που προκλήθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Άτομα πετούσαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις και προκαλούσαν φθορές. Είχαν συγκεντρωθεί ως αντίδραση στη επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στη σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, στην οποία προχώρησε τις πρωινές ώρες σήμερα η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ο χώρος αποδόθηκε στον Κοσμήτορα της Σχολής μετά από είκοσι περίπου χρόνια. Το υλικό που βρέθηκε εντός της κατάληψης εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Έξω από την ΓΑΔΑ έχουν συγκεντρωθεί διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές και παραμένουν περίπου 80 άτομα που φωνάζουν συνθήματα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα