Ψυχικό: Δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα γάντια του 44χρονου – Αναμένονται τα αποτελέσματα για το μπουφάν

Διαβάζεται σε 2'
Ψυχικό: Δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα γάντια του 44χρονου – Αναμένονται τα αποτελέσματα για το μπουφάν
Eurokinissi

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες των αρχών για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Χωρίς ίχνη πυρίτιδας τα γάντια του 44χρονου συλληφθέντα.

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στα γάντια του 44χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, ενώ ακόμα αναμένονται τα αποτελέσματα για το μπουφάν του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ,  στα γάντια του 44χρονου δεν εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας.

Εν τω μεταξύ στην αναζήτηση του ηθικού αυτουργού της εν ψυχρώ δολοφονίας εστιάζουν οι αρχές, ερευνώντας πλέον την πιθανή εμπλοκή ενός προσώπου από νησί των Κυκλάδων, που γνωρίζονταν με το θύμα.

Σε δύο πυλώνες, επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας, ώστε να φτάσει στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου. Στη Μύκονο οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών αναζητούν πληροφορίες για τον επιχειρηματία που χρηματοδότησε τον πληρωμένο εκτελεστή, και στα εργαστήρια οι ερευνητές αναλύουν τα πολλά ευρήματα που εντόπισαν στην κατοχή του 44χρονου ποινικού.

Τα αποτελέσματα θα τα διαβιβάσουν στις δικαστικές αρχές που θα κρίνουν αν – στο στάδιο της κύριας ανάκρισης- καλέσουν για εξηγήσεις κάποιο από τα άτομα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας.

Ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια ανιχνεύτηκε πυρίτιδα σε ζώνη με θήκες για όπλα που βρέθηκε στα βαλίτσα με τα αντικείμενα που ήταν έτοιμος να εξαφανίσει ο φερόμενος ως δράστης. Στα εργαστήρια συνεχίζεται η εξέταση σε ρουχισμό, γάντια και παπούτσια για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Το μεγάλο βάρος πέφτει στην εξέταση των δεδομένων σε 2 επιχειρησιακά κινητά, και κάρτες SIM, του εκτελεστή, αλλά στο κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται και για τον εντοπισμό του μαύρου σκούτερ που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονίας και όπως φαίνεται σε οπτικό υλικό πρόλαβε να εξαφανίσει – από υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι με τη βοήθεια συνεργού του – ο οποίος αναζητείται.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο 44χρονος να συμμετείχε και σε άλλες έκνομες ενέργειες του οργανωμένου εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα