Ρέθυμνο: Καθηγητής έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα του μαθήματος

Διαβάζεται σε 1'
Σχολείο (φωτογραφία αρχείου)
Σχολείο (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται καθηγητής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα του μαθήματος.

Καθηγητής στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια μαθήματος εργαστηρίου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, καθηγητής του Εργαστηρίου Πληροφορικής της σχολικής μονάδας υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν συνέδεσε ηλεκτρονικό υπολογιστή σε πολύμπριζο.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το ΑΠΕ, τινάχτηκε προς τα θρανία μπροστά στους μαθητές του. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, συνοδεία του διευθυντή του Πειραματικού, όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποφασίστηκε η παραμονή του στην καρδιολογική κλινική για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Μανούσος Μαραγκάκης, επιβεβαίωσε ότι ο καθηγητής δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ όπως είπε -σύμφωνα με ενημέρωσή του από τον διευθυντή του σχολείου- πρόκειται για ένα ελαττωματικό πολύμπριζο, αλλά σε καμία περίπτωση, επισήμανε, για μόνιμη ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτιρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα