Ρόδος: Την Πέμπτη η δίκη του δασκάλου καράτε που κατηγορείται για ασέλγεια σε 15χρονη

Διαβάζεται σε 1'
Άνδρας με στολή καράτε (φωτογραφία αρχείου)
Άνδρας με στολή καράτε (φωτογραφία αρχείου) iStock

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθεί ο 59χρονος δάσκαλος καράτε που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του.

Για την Πέμπτη (22/2) αναβλήθηκε η δίκη του 59χρονου κατηγορούμενου δάσκαλου πολεμικών τεχνών, που συνελήφθη χτες, Δευτέρα (19/2), στη Ρόδο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μίας 15χρονης μαθήτριάς του.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, η μαθήτρια διατείνεται ότι ο 59χρονος την φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος εντός της σχολής καράτε. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται επικαλούμενος μαρτυρίες άλλων μαθητών.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (19/2) καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από την ανήλικη, παρουσία των γονέων της, ότι ο δάσκαλος καράτε την στιγμή που βρισκόταν στα αποδυτήρια η ανήλικη, μπήκε μέσα κι αφού πρώτα την αγκάλιασε, την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους.

Εξεταζόμενη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφερε ότι η κίνηση του προς αυτήν έγινε χωρίς την θέληση της και ότι της προκάλεσε φόβο και αμηχανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα