Σε τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος – Νεκρός ένας 20χρονος

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος FACEBOOK / GIANNIS XANTHOPOULOS

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Μενίδι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος που επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο από αυτό του τραγουδιστή.

Σε τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό ενεπλάκη, τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Μενίδι, ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος κινούνταν –υπό άγνωστες συνθήκες– στη λεωφόρο Δεκελείας όταν ένα αυτοκίνητο παραβίασε ένα STOP. Προσπαθώντας να αποφύγει το άλλο αυτοκίνητο, ο τραγουδιστής βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και λίγο μετά συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί.

Ο 20χρονος συνοδηγός του πέθανε ακαριαία, ενώ ο 19χρονος οδηγός του οχήματος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή όπου συνέβη το δυστύχημα το όριο είναι τα 40 χιλιόμετρα και ερευνάται αν ο τραγουδιστής κινούνταν πάνω από το επιτρεπόμενο.

 

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου»

Λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, περιέγραψε όσα συνέβησαν, ενώ παράλληλα ζήτησε να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

Τόνισε, δε, πως «δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου».

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε» ανέφερε συγγενής του τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα, διακρίνεται ένα όχημα να περνά από STOP και τότε το όχημα του τραγουδιστή να πραγματοποιεί ελιγμό για να το αποφύγει. Τότε, φαίνεται το αυτοκίνητό του να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δυο νεαρών.

Σε ένα δεύτερο βίντεο, διακρίνεται το αυτοκίνητο που πέρασε το STOP και από αυτό να βγαίνουν δυο άτομα λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το δυστύχημα και στη συνέχεια να φεύγουν. Οι Αρχές αυτή την ώρα αναζητούν το τρίτο αυτοκίνητο, αυτό που παραβίασε το STOP και έφυγε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα