Σέρρες: Επεισοδιακή καταδίωξη 21χρονου φερόμενου διακινητή – Εμβόλισε όχημα της Αστυνομίας

Σέρρες: Επεισοδιακή καταδίωξη 21χρονου φερόμενου διακινητή – Εμβόλισε όχημα της Αστυνομίας
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Ένας 21χρονος φερόμενος ως διακινητής μεταναστών συνελήφθη στις Σέρρες ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ένας 21χρονος διακινητής μεταναστών από τη Γεωργία συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, Σάββατο (1/7), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 21χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή των Σερρών να οδηγεί όχημα. Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και εμβόλισε υπηρεσιακό όχημα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Λίγη ώρα μετά το όχημά του ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα είχε αποβιβάσει από το όχημά του 8 μετανάστες από το Ιράκ, μεταξύ των οποίων και 5 ανήλικους, από 8 έως 14 ετών, τους οποίους μετέφερε με σκοπό τη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ενώ το όχημά του κατασχέθηκε καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα