Συγκίνησε ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη: “Το ελάττωμά του ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους”

Διαβάζεται σε 2'
Blue Horizon
Blue Horizon EUROKINISSI ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

“Είναι περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδερφό σου στον θάνατο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη, Νίκος, που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, τον Σεπτέμβριο .

Ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη, Νίκος, που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά, μίλησε στην Δώρα Αναγνωστοπούλου και στο Mega Stories για τα παιδικά τους χρόνια αλλά και για τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδερφού του.

“Πήγαινε στην Αθήνα, είχε φίλους, του άρεσε αυτή η βόλτα, να πηγαίνει πάνω, ήθελε να φεύγει λίγο από εδώ.. του άρεσε ο Πειραιάς, και πολλές φορές μου είχε πει, ότι περπατούσε εκεί στο λιμάνι και έκανε τη βόλτα του και του άρεσε και συναντούσε και…μου έλεγε ονόματα διάφορα… και σε ένα τέτοιο ταξίδι…”, ανέφερε συντετριμμένος ο Νίκος Καργιώτης.

Για τη μοιραία ημέρα που ο Αντώνης δολοφονήθηκε στον Πειραιά περιέγραψε,

“Ξημερώματα με πήραν τηλέφωνο από το Λιμενικό και μου το είπαν. Και έκλαιγε και αυτό το παιδί γιατί τον ήξερε τον Αντώνη. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, εκεί εγώ τα’ χασα [..] είναι περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδερφό σου στον θάνατο.. άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή”.

“Πώς μπορεί να αφαιρέσει κάποιος έτσι απλά μια ζωή, τόσο εύκολα” αναρωτιέται από εκείνη τη μέρα, όπως ανέφερε. “Ειδικά κάποιος που είναι γνώστης στο αντικείμενο, ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αντι να τον τραβήξει να τον πάρει μέσα, τον άφησε να πνιγεί..” συνέχισε.

“Τι θα ήθελες να πεις στον άνθρωπο που το έκανε αυτό”, τον ρώτησε η κ. Αναγνωστοπούλου με τον Νίκο Καργιώτη να απαντά λακωνικά. “Γιατί;”.

Νωρίτερα, ο Νίκος Καργιώτης όταν καλέστηκε να μιλήσει για τα ελαττώματα που είχε ο αδερφός του, είπε πως “το ελάττωμά του ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους”.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Ιστορίες για τον Αντώνη από συντοπίτες και φίλους του

Το Mega Stories εκτός από την μαρτυρία του αδερφού του, φιλοξένησε τις ιστορίες φίλων και γνωστών του από τον Άγιο Νικόλαο Ηρακλείου Κρήτης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Αντώνης. Όλοι έκαναν λόγο για έναν πρόσχαρο και καλοσυνάτο άνθρωπο.

Από μία κάτοικο που περιέγραψε πως, την βοήθησε, όταν ήταν έγκυος να κουβαλήσει τα ψώνια της απ’ το σούπερ μάρκετ στο σπίτι μέχρι τον δάσκαλο του χωριού, ο οποίος περιέγραψε πως ο Αντώνης τον βοηθούσε στις τοπικές εκδηλώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα