Συνελήφθη 31χρονος που έστειλε μήνυμα για βόμβα στο MEGA

Διαβάζεται σε 2'
Απειλή για βόμβα στο MEGA
Απειλή για βόμβα στο MEGA ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Σε μία σύλληψη για τα απειλητικά email στο ΜΕGA προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία.

Στη σύλληψη ενός 31χρονου που έστειλε απειλητικά μηνύματα για βόμβα, το βράδυ της Παρασκευής (9/2), στο MEGA προχώρησαν οι Αρχές στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 31χρονος συνελήφθη εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές του νησιού το πρωί του Σαββάτου (11/2) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται πως, ο συναγερμός στο MEGA σήμανε λίγο μετά τις 21:00, όταν ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές μετά από μήνυμα για βόμβα. Στον χώρο του τηλεοπτικού σταθμού έσπευσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ωστόσο, μετά από σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράστη αποστολής απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, βραδινές ώρες της 09-02-2024.

Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (10-02-2024) στην Κέρκυρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα