Συνελήφθη 46χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας γυναίκας

Διαβάζεται σε 2'
Συνελήφθη 46χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας γυναίκας
I stock

Μετά από καταγγελία, οι αρχές συνέλαβαν έναν 46χρονο που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια 24χρονης κοπέλας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 46χρονος από το Μπαγκλαντές για απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας γυναίκας, την οποία παρακολουθούσε επίμονα το προηγούμενο διάστημα.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της 24χρονης Ελληνίδας στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, αναφορικά με την επίμονη και εμμονική παρακολούθηση που βίωνε από τον 46χρονο από το φθινόπωρο του 2023, τον οποίο γνώριζε μόνο από τη γειτονιά, συμπεριφορά που της προκαλούσε φόβο και ανησυχία.

Ο 46χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κατοικούσαν κοντά, πραγματοποιούσε επανειλημμένες επισκέψεις στην οικία της και την εργασία της με ασήμαντες αφορμές καθώς και πολλαπλά τηλεφωνήματα στο κινητό της τηλέφωνο, μη σεβόμενος την αντίθετη βούληση της παθούσας.

Μια μέρα πριν τη σύλληψη του, ο 46χρονος την προσέγγισε στην οικία της και ζήτησε επιτακτικά να βγάλουν μια φωτογραφία, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να την πιάσει στο στήθος.

Στη συνέχεια, η παθούσα προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία και για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του 46χρονου και την παύση της δράσης του.

Ο δράστης εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του όπου και συνελήφθη ενώ στο κινητό του βρέθηκε και η επίμαχη φωτογραφία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα