Συνελήφθησαν διοργανωτές κορονοπάρτι στο ΑΠΘ

Συνελήφθησαν διοργανωτές κορονοπάρτι στο ΑΠΘ
Στιγμιότυπο από κορονοπάρτι στο ΑΠΘ thesstoday

Συνελήφθησαν 3 άτομα που παραβίαζαν μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και διατάρασσαν την κοινή ησυχία, σε υπαίθριο χώρο του Α.Π.Θ.

Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία και συνέλαβαν τρία άτομα που παραβίαζαν μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού και διατάρασσαν την κοινή ησυχία, σε υπαίθριο χώρο του Α.Π.Θ.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 24, 18 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε συνδυασμό με έκτακτα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού και παραβίαση μέτρων για την τήρηση της κοινής ησυχίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε υπαίθριο χώρο του Α.Π.Θ., οι συλληφθέντες είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, προσελκύοντας αριθμό ατόμων πέριξ αυτού τα οποία συνωστίζονταν και δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Απογευματινές ώρες χθες, εντοπίστηκαν οι παραπάνω στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα