ΣΥΡΙΖΑ: Διαστρέβλωση της δήλωσης Ραγκούση

ΣΥΡΙΖΑ: Διαστρέβλωση της δήλωσης Ραγκούση
Ο Γιάννης Ραγκούσης στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Για "δημιουργία βολικών εντυπώσεων" σχετικά με δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί “συγκεκριμένη και επώνυμη μερίδα” συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ για διαστρέβλωση της αλήθειας και για “δημιουργία βολικών εντυπώσεων” σχετικά με δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννη Ραγκούση, εξέδωσε το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σημειώνεται μάλιστα στην ανακοίνωση ότι προκαλεί εντύπωση “η σπουδή της διαστρέβλωσης την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση απορρίπτει τρεις τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ για την υγειονομική προστασία και τη δύσκολη καθημερινότητα του προσωπικού”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Η διαστρέβλωση της αλήθειας και η χρήση παραμορφωτικού φακού για την ανάγνωση της δήλωσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιάννη Ραγκούση, από μέρους συγκεκριμένης και επώνυμης μερίδας  συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ, έχει και τα όρια της. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τη δημιουργία βολικών εντυπώσεων σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη συγκυρία για την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς με τις πολιτικές της διαμορφώνει  μέρα παρά μέρα ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τον/την εργαζόμενη/ο αστυνομικό.

Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια υπενθυμίζουμε ότι στην πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Ραγκούσης ανέδειξε ακριβώς αυτές τις στρεβλές πολιτικές, τις επιπτώσεις και τους κινδύνους τόσο για την κοινωνία όσο και για τους εργαζομένους της ΕΛ.ΑΣ. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής: ”…. Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες, μετά τη δεκαετία του ’60 και του ’50, να ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί! Εκεί πάτε την Ελληνική Αστυνομία και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία!…”

Εντύπωση επίσης προκαλεί η σπουδή της διαστρέβλωσης την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση απορρίπτει, τρείς τροπολογίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ για την υγειονομική προστασία και τη δύσκολη καθημερινότητα του προσωπικού.

Αν ως προσωπικότητες, ως αστυνομικοί και συνδικαλιστές οι συγκεκριμένοι αισθάνονται περήφανοι για τη διολίσθηση και εργαλειοποίηση του Οργανισμού της ΕΛ.ΑΣ, ας ανατρέξουν σε ανακοινώσεις των επίσημων Ομοσπονδιών τους που υποθέτουμε εκφράζουν το σύνολο των εργαζομένων και την αξιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ εναντίον μιας κοινωνίας που ζει τη χειρότερη κρίση, όπως  βλέπουμε παρακάτω”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα