Σοφία Βόσσου: Στον Κορυδαλλό για το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη – “Είναι τόσο καλό παιδί ο γαμπρός μου”

Σοφία Βόσσου: Στον Κορυδαλλό για το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη – “Είναι τόσο καλό παιδί ο γαμπρός μου”
Ερασμία Μάνου - Σοφία Βόσσου glomex

Σύμφωνο συμβίωσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, σύναψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Βασίλης Δημάκης. Όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την κόρη και τον γαμπρό της.

Σύμφωνο συμβίωσης, μέσα στις φυλακές, υπέγραψαν την Πέμπτη η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ερασμία Μάνου, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου, πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού για να συναντήσει τον αγαπημένο της και να προχωρήσουν στην συμβολαιογραφική πράξη.

«Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο» ανέφερε αρχικά η Ερασμία Μάνου, ενώ η Σοφία Βόσσου πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου».

Κατά την έξοδό της από τις φυλακές, η Ερασμία Μάνου είπε: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγκινημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε.΄Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είναι έξω».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα