Σπύρος Γραμμένος: “Εγώ με 215 χιλιάδες, δεν ανάβω ούτε τα φωτάκια σε δέντρο στην πλατεία Βαρνάβα”

Σπύρος Γραμμένος: “Εγώ με 215 χιλιάδες, δεν ανάβω ούτε τα φωτάκια σε δέντρο στην πλατεία Βαρνάβα”
Σπύρος Γραμμένος papadakis press

Ο τραγουδιστής με αφορμή την εκδήλωση για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Σάκη Ρουβά και το υψηλό κόστος για τη διοργάνωσή της προέβη σε μια χιουμοριστική ανάρτηση.

“Εγώ με 215 χιλιάδες, δεν ανάβω ούτε τα φωτάκια σε δέντρο στην πλατεία Βαρνάβα” σχολίασε ο Σπύρος Γραμμένος με ανάρτησή του στο Facebook.

Αφορμή υπήρξε η εκδήλωση που προγραμματίζει ο Δήμος Αθηναίων την παραμονή της πρωτοχρονιάς έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού, όπου θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς, σύμφωνα με πληροφορίες για 17 λεπτά, με κόστος πάνω από 200.000 ευρώ.

Το υπέρογκο ποσό που θα υπολογίστηκε να δαπανηθεί για τη διοργάνωση της εκδήλωσης πρόκαλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, πληθώρα αντιδράσεων. Από τη μεριά της η Τεχνόπολη απάντησε μεταξύ άλλων πως:

“Είναι παράδοση, εδώ και δεκαετίες, κάθε ελληνικό σπίτι να υποδέχεται το νέο χρόνο από την Αθήνα, μέσω της δημόσιας τηλεόρασης. Η πρωτεύουσα ετρά αντίστροφα και κάθε γωνία της Ελλάδας συντονίζεται μαζί της. Οι εικόνες της γιορτινής Αθήνας, όπως και όλων των μεγάλων πόλεων στον κόσμο, προβάλλονται από τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο δήμος Αθηναίων τιμάει αυτή του την υποχρέωση, τα τελευταία χρόνια, μέσω της Τεχνόπολης, δεσμεύοντας συγκεκριμένα ποσά για αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Η κεντρική εορταστική εκδήλωση για την αλλαγή του έτους έχει όλα τα τελευταία χρόνια έναν σταθερό προϋπολογισμό που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις 190 χιλιάδες ευρώ.

Σε αυτόν περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, το σενάριο, η σκηνοθεσία, η καλλιτεχνική επιμέλεια, οι αμοιβές καλλιτεχνών, ο φωτιστικός σχεδιασμός, η σκηνογραφία, ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός, μελέτες και εγκαταστάσεις, όπως και οι αμοιβές προσωπικού για το σύνολο των αναγκαίων υπηρεσιών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα