Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των καταζητούμενων δολοφόνων του επιχειρηματία στην Χαλκίδα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των καταζητούμενων δολοφόνων του επιχειρηματία στην Χαλκίδα
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi

Πρόκειται για δύο Σύρους τα στοιχεία των οποίων έχει ταυτοποιήσει εδώ και περίπου ένα μήνα η Ασφάλεια Χαλκίδας και τους αναζητά

Στη δημοσιότητα δίνονται, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δύο Σύρων, που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του επιχειρηματία, η οποία διαπράχθηκε στις 12 Νοεμβρίου στην οικία του, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Τα στοιχεία των δύο δραστών που αναζητούνται κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της ληστείας κατά συναυτουργία και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, διότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των πράξεων τους, ήτοι χρήση βίας, αφετέρου δε, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, δια της συλλήψεως των ανωτέρω κατηγορουμένων, οι οποίοι είναι ύποπτοι φυγής, διότι δεν διαθέτουν γνωστή διαμονή.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 – 24574 και 22210 – 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 22-03-2021 και ώρα 15:00, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα