Στο “κυνήγι” του κορονοϊού: Συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη

Στο “κυνήγι” του κορονοϊού: Συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη
Πάρτι στη Μύκονο (Φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. "Λουκέτο" σε κέντρο της Πάρου και πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη, για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.

Ειδικότερα, στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν 6 έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και οι αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο για 15 ημέρες σε κέντρο, στο οποίο υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες από τους προβλεπόμενους βάσει των τ.μ του καταστήματος, ενώ επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έγιναν, επίσης 5 συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση. Στη Μύκονο συνελήφθη ενοικιαστής βίλας ιταλικής υπηκοότητας, που έκανε πάρτι, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 9 μπιτς μπαρ και 17 καταστήματα στο κέντρο.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δυο άτομα από τα μπιτς μπαρ, καθώς δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες και άλλα έξι άτομα από τα καταστήματα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση και ωράριο μουσικής. Στη Σαντορίνη, σε ελέγχους σε 7 κέντρα συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Λουκέτο και σε μπαρ στην Κύμη

Εξάλλου, σφραγίστηκε για 15 ημέρες μπαρ στην παραλία της Κύμης στην Εύβοια, λόγω συνωστισμού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το evima.gr, στις 4 τα ξημερώματα και μετά από καταγγελία ότι στα μπαρ της παραλίας της Κύμης στην Εύβοια υπάρχει συνωστισμός η αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο ενός μπαρ για 15 ημέρες για συνωστισμό.

Μάλιστα επιβλήθηκε και πρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα