Στο κρατητήριο γνωστός πλαστικός χειρουργός – Μήνυση 92χρονης για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή

Στο κρατητήριο γνωστός πλαστικός χειρουργός – Μήνυση 92χρονης για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή
Αίθουσα δικαστηρίου (φωτογραφία αρχείου) ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Γνωστός πλαστικός χειρούργος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ύστερα από μήνυση 92χρονης -η οποία τελικώς αποσύρθηκε- για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Τι υποστήριξε ο ίδιος.

Θετικά έκλεισε για τον γνωστό πλαστικό χειρουργό η περιπέτεια που ξεκίνησε μετά από μήνυση ηλικιωμένης γυναίκας.

Ο επιφανής γιατρός που οδηγήθηκε χθές, Κυριακή (23/4), στον Εισαγγελέα μετά από μήνυση που του έκανε η ηλικιωμένη με αφορμή ζητήματα της πολυκατοικίας που διαμένουν και οι δύο, κατά πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει αρχικά.

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε το βράδυ του Σαββάτου (22/4). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καυγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεπερνά τα όρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας .

Η γυναίκα μήνυσε τον γιατρό ο οποίος μετά την δίωξη που ασκήθηκε χθες, Κυριακή (23/4),οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα (24/4) στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Στο δικαστήριο, ωστόσο, η ηλικιωμένη απέσυρε τη μήνυση και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να διωχθεί ο γείτονας της.

Σε δήλωσή του ο πλαστικός μετά το τέλος της περιπέτειας του ανέφερε:

“Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με 92χρονη για κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη.

Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα