Τέμπη: Διαμαρτυρία στη ΔΕΘ από τους συγγενείς θυμάτων – “Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση”

Τέμπη: Διαμαρτυρία στη ΔΕΘ από τους συγγενείς θυμάτων – “Δεν ξεχνώ – 57 ψυχές ζητούν δικαίωση”
Κινητοποίηση των συγγενών θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, ΔΕΘ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι συγγενείς των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη. "Μετά από 6 μήνες δε συγκινείται κανείς. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται".

“Μετά από 6 μήνες δε συγκινείται κανείς. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συλλόγου πληγέντων της τραγωδίας των Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε πως οι συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος εξακολουθούν να ζητούν να αποδοθούν επιτέλους οι πολιτικές ευθύνες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thesstoday.gr, κρατώντας πανό που αναγράφει “Δεν ξεχνώ. 57 ψυχές ζητούν δικαίωση” δεκάδες από τους συγγενείς των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στο πάρκο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ.

“Μετά από την πάροδο 6 μηνών δε βλέπουμε να συγκινείται κανείς. Οι δικαστικές αρχές τώρα άρχισαν να κινούνται. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται. Θέλουμε, διαδηλώνοντας να δηλώσουμε τη δυσαρέσκεια μας για όλα τα κακά της χώρας μας ξεκινώντας από την τραγωδία των Τεμπών. Είχαμε τις φωτιές που κατέκαψαν τη χώρα, ανείπωτα εγκλήματα όπως αυτό που έγινε στον Πειραιά. Κανένας δε βοήθησε το παιδί” σημείωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

“Έχουμε ένα επίσης τραγικό γεγονός στη Θεσσαλία. Δεν πνίγηκαν αλλά τους έπνιξαν όσοι έχουν την ευθύνη των έργων. Πρέπει να προχωρήσει το δικαστικό κομμάτι πιο γρήγορα. Οι ευθύνες είναι πολύ ψηλά. Όπως μας ανέφερε ο εφέτης, το κατηγορητήριο ανεβαίνει προς τα πάνω. Πιέζουμε όσο μπορούμε για την απόδοση των πολιτικών ευθυνών” κατέληξε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του συλλόγου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα