Τέμπη: Eρευνα της Τροχαίας Λάρισας στα γραφεία του ΟΣΕ

Τέμπη: Eρευνα της Τροχαίας Λάρισας στα γραφεία του ΟΣΕ
Διασώστες στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη MotionTeam

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, πραγματοποιήθηκε έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας στα γραφεία του ΟΣΕ στη Λάρισα, προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία για την διερεύνηση της υπόθεσης του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αστυνομική επιχείρηση για τη συλλογή πειστηρίων που αφορούν τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπηπραγματοποιήθηκε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το GRTimes, κατασχέθηκαν ηχητικά αρχεία, έγγραφα, σημειώσεις και άλλα στοιχεία που αφορούν την κίνηση των αμαξοστοιχιών και τη λειτουργία του σταθμού.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας εισήλθαν αιφνιδιαστικά στις εγκαταστάσεις του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας, ο οποίος εποπτεύει την προανάκριση για τη διερεύνηση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Έγκυρη πηγή ανέφερε ότι η έρευνα δεν θα περιοριστεί μόνο στην ευθύνη του σταθμάρχη, αλλά θα φτάσει και σε υψηλά κλιμάκια του ΟΣΕ, όπως και του Ιταλικού Ομίλου που ελέγχει την Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα