Θεοδωρικάκος για Πάτρα: “Θα ελεγχθεί ό,τι και όποιος εμπλέκεται – Η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους”

Θεοδωρικάκος για Πάτρα: “Θα ελεγχθεί ό,τι και όποιος εμπλέκεται – Η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους”
Τάκης Θεοδωρικάκος EUROKINISSI

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. "Θα μάθουμε όλη την αλήθεια", τόνισε.

Για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, διαβεβαιώνοντας πως θα ελεγχθούν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους.

«Ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας. Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σχετικά με την καταγγελία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία απολογείται αύριο Δευτέρα (04/04), έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ, ο ίδιος ανέφερε πως αποδείχτηκε απολύτως ψευδή και πως η 33χρονη κρατείται σε συνθήκες δικαίου.

Για το τρίτο παιδί είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα.»

Προσέθεσε, επίσης, ότι «πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα