Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τη 10χρονη Μαρκέλλα – Δεν γύρισε ποτέ από το σχολείο

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τη 10χρονη Μαρκέλλα – Δεν γύρισε ποτέ από το σχολείο
MotionTeam

Ενταντικές έρευνες στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό 10χρονης που εξαφανίστηκε στην Κάτω Τούμπα. Έκκληση για όποιον έχει κάποια πληροφορία. Τι λέει ο πατέρας της.

Άκαρπες παραμένουν, μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, κατά την επιστροφή της από το σχολείο. Από την αστυνομία, όπου απευθύνθηκαν οι οικείοι της, εκδόθηκαν γενικές αναζητήσεις, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.

Eurokinissi

Την εξαφάνισή της γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του και το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία το ανήλικο κορίτσι έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 46 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια, ενώ κουβαλούσε γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

“Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου”

Για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας μίλησε και ο πατέρας της λέγοντας: “Από το σχολείο έγινε ό,τι έγινε μέσα σε 10 λεπτά. Ένας συμμαθητής της που ήταν μαζί της μας είπε για μία κοπέλα γεμάτη, με κόκκινα μαλλιά. Δεν πάει το μυαλό μου ποιος θα μπορούσε να ήταν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα