Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα

Διαβάζεται σε 1'
Η τραγουδίστρια Πάολα
Η τραγουδίστρια Πάολα PAPADAKIS PRESS

Διαδοχικές συλλήψεις για ηχορύπανση στο κέντρο διασκέδασης που τραγουδά η Πάολα, μετά από καταγγελίες κατοίκων. “Λουκέτο” στο μαγαζί.

Διαδοχικές συλλήψεις των προσωρινά υπεύθυνων του υπαίθριου κέντρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται η δημοφιλής καλλιτέχνιδα Πάολα, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Μύλου, προκάλεσαν νέες καταγγελίες κατοίκων, κατά τις τελευταίες ώρες.

Τις δύο προηγούμενες νύχτες -και κατόπιν σχετικών καταγγελιών- η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά έξι συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο από τα παραπάνω άτομα συνελήφθησαν, κατά πληροφορίες, εις διπλούν, καθώς μετά την πρώτη σύλληψή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου και αφού έλαβαν ρητή δικάσιμο από το αυτόφωρο κι αφέθηκαν ελεύθερα, επέστρεψαν την επόμενη μέρα στο «πόστο» τους με συνέπεια να συλληφθούν εκ νέου μετά από νέες καταγγελίες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έλαβε απόφαση να βάλει «λουκέτο» λόγω ηχορύπανσης. Κατά της απόφασης, η οποία ισχύει από την προσεχή Τρίτη (11/6), η επιχείρηση προσέφυγε στα αρμόδια δικαστήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα