Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων

Ο εφιάλτης μίας 29χρονης που είχε κακοποιηθεί μαζί με την αδερφή της από τον 70χρονο -πλέον- πατέρα τους όσο ήταν ανήλικες. Θύμα κακοποίησης και από τον 42χρονο σύζυγό της.

Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων εξιχνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες ηλικίας 70 και 42 ετών, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή 39χρονη -πλέον- αδελφή της όσο ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Παράλληλα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών προέκυψε ότι ο 42χρονος σύζυγος της 29χρονης γυναίκας ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος ενός εξ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα