Θεσσαλονίκη: Φύσηξε… ούριος άνεμος στο πλοίο για Σποράδες – Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο

Διαβάζεται σε 2'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Η φετινή σύνδεση Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες πέρασε από χίλια κύματα, με το πρώτο καράβι να σαλπάρει μόλις σήμερα.

Το πρώτο πλοίο για τις βόρειες Σποράδες σαλπάρει τελικά σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ύστερα από τις αλλεπάληλες καθυστερήσεις στην εκκίνηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Σποράδων.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, μπορούν πλέον να αγοράσουν το εισιτήριό τους και διαδικτυακά στον ιστότοπο της εταιρείας Seajets και να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρώτο δρομολόγιο με το SUPERRUNNER JET της Seajets, αναχωρεί σήμερα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 09:15 το πρωί για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Το πλοίο για Σποράδες θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Πέμπτης και Κυριακής. Κάθε Δευτέρα και Σάββατο το πλοίο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη στις 07.00 το πρωί, ενώ Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, θα ξεκινά στις 09.15 το πρωί.

Το ταξίδι μέχρι τη Σκιάθο διαρκεί 3 ώρες και 15 λεπτά, μέχρι τη Σκόπελο 3 ώρες και 45 λεπτά και για Αλόννησο 4 ώρες και 10 λεπτά.

Αντιστοίχως, τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν από το λιμάνι της Αλοννήσου στις 17:00 κάθε Παρασκευή και Δευτέρα, στις 16:30 τις Κυριακές και στις 14:15 τις Τρίτες και τις Τετάρτες, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσες στάσεις σε Σκόπελο και Σκιάθο.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, φαίνεται ότι κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα