Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο με λεία 300.000 ευρώ

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό όχημα
Περιπολικό όχημα EUROKINISSI ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Σε διάρρηξη τύπου ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με λεία που αγγίζει τα 300.000 ευρώ, προχώρησαν άγνωστοι. Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές, μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη.

Διάρρηξη τύπου ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με λεία που, σύμφωνα με καταγγελία, προσεγγίζει τις 300.000 ευρώ, ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατήγγειλε ότι διαπίστωσε, το προηγούμενο 24ωρο, οπή σε τοίχο του γραφείου, γεγονός που παραπέμπει στη συγκεκριμένη μέθοδο διάρρηξης.

Όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, άγνωστοι φέρεται να εισήλθαν στον χώρο μέσω του ανοίγματος, αφαιρώντας από χρηματοκιβώτιο το ποσό των 297.000 ευρώ.

Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου – Αναλήψεως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα