Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του Άρη οι δράστες της ένοπλης επίθεσης σε βάρος δύο οπαδών του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του Άρη οι δράστες της ένοπλης επίθεσης σε βάρος δύο οπαδών του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν οι δράστες της ένοπλης επίθεσης σε βάρος δύο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Στην σύντομη εξιχνίαση του περιστατικού και στην ταυτοποίηση των δύο νεαρών δραστών της χθεσινής ένοπλης επίθεσης σε βάρος δύο οπαδών του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι άντρες της Ασφάλειας, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο οργανωμένους οπαδούς του Άρη, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για περιπτώσεις οπαδικής βίας τις Αρχές, όπως άλλωστε είχαν απασχολήσει για αντίστοιχους λόγους και τα δύο θύματα που είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον των δύο θυμάτων με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά στα πόδια. Το περιστατικό έγινε στην μέση του δρόμου λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι χθες με ό,τι συνέπειες θα μπορούσε να είχε αυτό για αθώους περαστικούς, στην συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Τούμπας, στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, η Ασφάλεια δεν βρήκε κανέναν στο σημείο παρά μόνο κάλυκες και κηλίδες αίματος και μετά από ενδελεχή έρευνα εντοπίστηκαν οι τραυματίες σε ιδιωτική κλινική όπου είχαν καταφύγει. Η έρευνα συνεχίζεται όπως και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο ταυτοποιημένων δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα