Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη με τραυματίες: Οπαδικά τα κίνητρα

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη με τραυματίες: Οπαδικά τα κίνητρα

Εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο των πυροβολισμών στο κέντρο της πόλης φέρονται να φορούσαν διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σε οπαδικές διαφορές αποδίδονται μέχρι στιγμής οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας πανικό στους περαστικούς της οδού Καραμανλή (στο ύψος της 28ης Οκτωβρίου) και σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές, που απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλεκόμενοι στο σοβαρό επεισόδιο φορούσαν διακριτικά συλλόγου της Θεσσαλονίκης κατά τη στιγμή των πυροβολισμών, πριν διαφύγουν από το σημείο, με δύο εξ αυτών μάλιστα να έχουν τραυματιστεί. Μάλιστα, αμφότεροι εντοπίστηκαν σε ιδιωτική κλινική με τραύματα στα πόδια. Οι τραυματίες είναι 40 και 28 ετών, και οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές για περιπτώσεις αθλητικής βίας.

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν τις 15:00, άγνωστοι άνοιξαν πυρ στη μέση του δρόμου, όπου λίγο αργότερα έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ για να εντοπίσουν και τρεις κάλυκες.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους (ΥΑΑΒΑΧ) της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι, μαζί αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, αναζήτησαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν τα κίνητρα ήταν καθαρά οπαδικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα